Assortiment
Rundvlees
Ras: De Blonde d’Aquitaine

Wij zijn nog een zelfslachtende ambachtelijke slagerij.
Onze runderen worden voor ons gemest door onze vaste mester.
Nationaal en internationaal staan de Blondes in de belangstelling!
Het vlees is van de hoogste kwaliteit; mals fijndradig en smaakvol, weinig vetaanzet en cholesterolarm. Een ander belangrijk kenmerk van De Blondes is het afkalfgemak.
Maar liefst 95% van de geboortes vindt op natuurlijke wijze plaats.
Door de zeer goede verhoudingen tussen vlees, vet en beenderen, is het vlees geliefd bij de betere slagerijen in ons land. De grote statige dieren hebben bovendien een rustig karakter.
Ze zijn weinig gevoelig voor ziekten en zijn goed vruchtbaar.
Voor een lekkere malse biefstuk moet je bij de Blonde d’Aquitaine zijn!
Varkensvlees

Slagerij Beekman heeft oog voor milieu en dierenwelzijn.
Daarom verkopen wij varkensvlees onder de noemer Keten Duurzaam Varkensvlees(KDV)
Keten Duurzaam Varkensvlees bestaat voor 100% uit Nederlandse familiebedrijven.
Alle partijen uit de keten zijn gecertificeerd door een onafhankelijke instantie, waardoor kwaliteit en veiligheid is gewaarborgd. Dierenwelzijn en milieu staan centraal. KDV is een samenwerkingsverband tussen varkenshouders, vleesverwerkers en slagers.
Er wordt hard gewerkt om te komen tot een volledig antibioticavrije keten
Natuurlijk gedrag van de varkens wordt gestimuleerd. Ze leven in groepshuisvesting en de mannelijke dieren worden niet gecastreerd!
Voor meer informatie: www.duurzaamvarkensvlees.nl
Soepen en Bami/Nasi

Uit eigen keuken !
Onze topper geheel volgens eigen recept is de Erwtensoep.
Daarnaast worden natuurlijk ook de andere soepen gemaakt zoals:
Bruine Bonensoep
Tomatensoep
Kippensoep
Groentesoep
Ook de Bami en Nasi komt natuurlijk uit eigen keuken!
Worstmakerij/vleeswaren

Dagelijks zijn wij bezig met het ambachtelijk bereiden van diverse worst -soorten en vleeswaren.
Door het gebruik van eerste klas vlees worden heerlijke vleeswaren en worstsoorten gemaakt.
Ons bedrijf bestaat al 110 jaar, veel worstsoorten worden dan ook nog volgens oud recept gemaakt O.a. kookworst, boterhamworst,diverse soorten hammen, rosbief, grilworst, harde droge worst, zeeuwsspek, rollade, rookvlees(goud), rookworst(goud) , coburger rauwe ham, provencaalse ham (eigen recept) en nog veel meer.